Language:
Cel mai mare salon de table din lume

Backgammon

Toate regulile pentru jocul de table (Backgammon), de la scopul jocului până la zarul de dublaj, scoaterea pieselor de pe tablă la final, regula Crawford și regulile referitoare la scoaterea pieselor afară din joc și la reintroducerea lor pe tablă. Învață regulile pentru jocul de table (Backgammon), cizelează-ți talentul la joc și începe să câștigi la table (Backgammon)!

Pentru a face o încercare pe platforma Joc65™ fă click aici și descarcă gratuit jocul de table (Backgammon)
Fă click și joacă table!
Fă click și joacă table (Backgammon)! Joci table
NU DESCĂRCARE

Jucati table pentru distractie (bani virtuali)

Jucati si exersati table pentru distractie si pentru a va imbunatati abilitatile de joc. O data ce stapaniti regulile de baza ale jocului, puteti avansa si puteti juca pe bani adevarati.

Jucati table pe bani adevarati

Jocul de table la Joc65™ este la fel ca in viata reala, doar ca ajungeti sa cunoasteti oameni din toata lumea si sa jucati table cu ei!
Inainte de a juca table pe bani adevararti, trebuie sa depuneti bani in contul Joc65™..
Exista doua modalitati de a juca table pe bani adevarati dupa ce faceti un depozit: sa intrati intr-un joc de table deja existent sau sa creati unul nou. In cazul ambelor modalitati, exista o suma implicata, iar castigatorul ia totul si plateste o mica taxa.
Click aici pentru a vizualiza comisioanele noastre pentru jocurile pe bani adevarati.

Serii (partide) si single (joc pe bani)

Cand jucati un joc live, exista doua tipuri de moduri de joc:

Serii (partide) – o serie de jocuri de table intre doi jucatori. Se termina cand unul dintre jucatori castiga prin acumularea numarului de puncte stabilit si fixat. Pentru fiecare joc, numarul de puncte castigate este valoarea cubului de dublare inmultita cu felul castigului (castigul prin mart valoareaza 2 puncte, iar castigul prin mart tehnic valoareaza 3 puncte.

Joc single – stilul normal al competitiei, in care fiecare joc de table este jucat independent. Pentru fiecare joc, pierzatorul ii plateste castigatorului suma initiala convenita, inmultita cu valoarea cubului de dublare si apoi inmultita cu felul castigului (2 pentru mart si 3 pentru mart tehnic).

Cronometre in joc

Exista doua tipuri de cronometre cand joci la Joc65™:

Cronometru pentru mutare (local) – acest cronometru arata timpul ramas pentru a face o mutare. Este resetat dupa fiecare mutare. Daca timpul alocat de acest cronometru expira, cronometrul global va porni.

Cronometrul global – acest cronometru porneste numai dupa ce expira timpul alocat de cronometrul pentru mutare (local). Cronometrul global este setat pentru tot jocul.

Deconectarile si reluarea jocurilor la Joc65™

Daca sunteti deconectat, aveti la dispozitie 3 minute sa va reconectati si sa reluati jocul. Pentru a face acest lucru, pur si simplu logati-va din nou si jocul deconectat va fi reluat automat pentru dvs.
Daca nu reveniti in 3 minute, jocul de table va fi analizat (utilizând BGBlitz) si banii vor fi impartiti corespunzator. Pentru mai multe detalii despre softul de analiza pe care il folosim, click aici.

Mutari Automate

Optiunea “Mutari Automate” va permite sa mutati piesele automat in situatia in care mutarea este singura posibila.

*Notati ca daca intr-o runda ambii jucatori au optiunea bifata jocul se va desfasura pana la primul zar la care mutarile nu mai sunt unice.

Cubul de dublare

Jocul de table se joaca pentru un pariu convenit (sau un numar de puncte in jocul in turneu). In timpul desfasurarii jocului, un jucator care considera ca are un avantaj suficient, poate propune dublarea valorii jocului. Jucatorul poate face asta numai la inceputul jocului si inainte ca zarurile sa fie aruncate. Unui jucator caruia i se ofera dublarea o poate refuza. In cazul acesta, el cedeaza jocul si plateste valoarea initiala. Altfel, el trebuie sa accepte dublarea si sa continue sa joace pentru noua suma. Un jucator care accepta dublarea devine detinatorul cubului si doar acel jucator poate face urmatoarea dublare. Dublarile ulterioare in acelasi joc se numesc redublari. Daca un jucator refuza o redublare, trebuie sa plateasca pariul initial, adica suma implicata inaintea redublarii. Altfel, el devine noul detinator al cubului si jocul continua la dublul sumei anterioare. Redublarile pot mari pariul original de pana la 64 de ori.

Optiunea Beaver

Aceasta este o regula optionala in modul single, in care, atunci cand un jucator este dublat, el poate sa redubleze imediat (beaver) si sa mentina controlul asupra cubului de dublare. Jucatorul care a dublat initial are optiunea de a accepta sau de a refuza, la fel ca in cazul unei dublari normale.

Table – obiectul jocului

Obiectul jocului de table este ca fiecare jucator sa-si aduca toate pulurile in propria casa si apoi sa le scoata de pe tabla. Primul jucator care isi scoate toate pulurile de pe tabla este castigatorul.

Table – eliminarea si reintroducerea

Un numar ocupat de un singur pul de orice culoare este numit vulnerabil. Daca un pul al adversarului nimereste pe un vulnerabil, vulnerabilul este lovit si pulul de la acel numar este eliminat. De fiecare data cand un jucator are unul sau mai multe puluri pe bara, obligatia lui este sa reintroduca pulurile respective in casa adversarului. Un pul este introdus prin mutarea lui pe un numar liber, care corespunde cu unul din numerele de pe zaruri. De exemplu, daca un jucator da cu zarul 4 si 6, el poate introduce un pul fie la numarul patru, fie la numarul sase din casa adversarului, cu conditia ca numerele respective sa nu fie ocupate de doua sau mai multe puluri ale adversarului. Daca nici unul dintre numere nu este liber, jucatorul isi pierde turul. Daca un jucator poate reintroduce numai o parte din puluri, dar nu pe toate, el trebuie sa reintroduca un numar cat mai mare de puluri si sa piarda restul turului. Dupa ce ultimul din pulurile unui jucator a fost reintrodus, numerele nefolosite de pe zaruri trebuie jucate.

Scoaterea pulurilor de pe tabla

O data ce un jucator si-a mutat toate cele 15 puluri in casa, el poate incepe sa le scoata. Un jucator scoate un pul corespunzator fiecarui numar de pe zar. Daca nu este niciun pul la numarul indicat de zar, jucatorul trebuie sa mute pulul pe un numar mai mare. Daca nu sunt puluri pe un numar mai mare, jucatorul poate elimina un pul de la cel mai mare numar. Un jucator nu este obligat sa-si scoata pulurile de pe tabla daca poate face o mutare legala. Un jucator trebuie sa aiba toate pulurile active in casa pentru a putea sa le scoata de pe tabla. Daca un pul este lovit in timpul procesului de scoatere de pe tabla, jucatorul trebuie sa aduca pulul respectiv inapoi in casa inainte de a continua scoaterea pulurilor.

Mart si mart tehnic

La sfarsitul jocului, daca pierzatorul si-a scos de pe tabla cel putin un pul, el pierde doar valoarea aratata de cubul de dublare (pariul initial sau un punct daca nu au fost dublari). Totusi, daca pierzatorul nu si-a scos de pe tabla nici un pul, este mart si jucatorul pierde de doua ori valoarea cubului de dublare.Mai mult, daca pierzatorul nu si-a scos niciun pul de pe tabla si mai are inca un pul pe bara sau in casa castigatorului, este mart tehnic (sau dublu mart) si jucatorul pierde de trei ori valoarea cubului de dublare.

Comisioane cand jucati table pe bani adevarati

Comisionul este oprit din suma câştigată în final (câştigătorul plăteşte pentru ambii jucători)

{content},1 până la {content},49 : ¢3

Doar când jucaţi table online pentru mai puţin de {content},5, comisionul este fixat la doar ¢3 pentru fiecare jucător.

{content},5 şi peste : 6,5%

Exemplu: Joe şi Alex joacă un joc cu o sumă iniţială de , iar Alex câştigă.
,7 vor fi adăugaţi la soldul lui Alex şi vor fi deduşi din soldul lui Joe (comisionul este ¢65 x 2 = ,3).

* Aceeaşi regulă se aplică pentru toate tipurile de joc: joc unic, serie de jocuri sau jocuri jucate în camera obscură.

* Comisionul pentru turnee este afişat în preţul în înscriere.

* Deoarece nu este posibil să taxăm o jumătate de cent, comisionul din jocurile pe sume mici poate fi rotunjit la un cent (până la un 1 cent).

Activitati restrictionate

  • Nu vi se permite sa jucati daca sunteti rezident in urmatoarele state din SUA: Arizona, Connecticut, Florida, Louisiana, Montana, Vermont sau in orice alt stat sau teritoriu in care vi se interzice prin lege sa participati la acest joc sau sa castigati premii promotionale.


  • Nu vi se permite sa deschideti mai mult de un cont pe persoana, computer si/ sau adresa. Fiecare cont individual este pentru utilizarea exclusiva a detinatorului inregistrat al contului si, astfel, nu poate fi folosit de nicio alta parte.


  • Nu vi se permite sa folositi niciun soft sau echipament hardware pentru a asista jocul. Site-ul va monitoriza orice incercare de a folosi asemenea asistenta restrictionata si va va anula imediat contul la descoperirea unei asemenea utilizari.


  • Nu vi se permite sa va consultati cu sau sa ajutati alti jucatori in timp ce ei joaca, prin folosirea optiunii de chat sau prin orice alte mijloace.


  • Nu vi se permite sa pierdeti intentionat jocuri sau sa incercati sa va manipulati ratingul pentru a obtine un avantaj competitiv.


  • Nu vi se permite sa transferati intentionat bani intre conturi.


  • Nu vi se permite sa hartuiti alti participanti sau sa postati materiale inacceptabile, cum ar fi folosirea unui limbaj ofensator si/sau rasist si/sau trimiterea de mesaje rapide in incercarea de a intrerupe concentrarea adversarului dvs. si de a-i distruge capacitatea de a juca. Solicitarea unui continut sexual de orice natura va duce la blocarea imediata a oricarui acces la serviciile #companiei#.


  • Nu vi se permite sa trimiteti emailuri sau mesaje “spam” de orice fel, inclusiv (dar fara a se limita la): (i) orice email nesolicitat unui recipient (ii) postarea repetata de mesaje nerelevante pentru discutie (iii) solicitatarea oricaror bunuri sau servicii.


  • Nu vi se permite sa va deconectati intentionat in timpul unui joc sau sa permiteti timpului aratat de cronometrului global sa expire.


SITE-UL VA MONITORIZA ORICE DESFASURARE A ORICAREI DIN ACTIVITATILE RESTRICTIONATE MENTIONATE MAI SUS SI, IN CAZUL IN CARE COMPANIA CONSIDERA, CONFORM PROPRIILOR CONDITII, CA ASEMENEA ACTIVITATI RESTRICTIONATE AU FOST DESFASURATE, VA POATE ANULA IMEDIAT CONTUL, FIE TEMPORAR, FIE PERMANENT, FARA PREAVIZ, IAR SOLDUL CONTULUI DVS. POATE FI OPRIT DE CATRE COMPANIE SI POATE FI FOLOSIT PENTRU A FINANTA COSTURILE DE MONITORIZARE, DE PREVENIRE SI DE ADMINISTRARE A CONTROLULUI ACTIVITATILOR RESTRICTIONATE MENTIONATE ANTERIOR.

La anularea contului dvs., calitatea dvs. de membru al siteului va fi intrerupta. Vi se va interzice sa redeveniti membru in viitor si nu vi se va permite sa participati la niciun joc.
кредитная карта евросеть кукуруза условиякредит через интернетденьги в кредит оренбург